Τα πιο αποτελεσματικά φάρμακα για τη θεραπεία της προστατίτιδας

Τρέχοντας θεραπεία της προστατίτιδας – χρόνιες και οξείες – είναι ένα σύνθετο γεγονός που απαιτεί την παράλληλη χρήση ενός αριθμού διαφορετικών φαρμάκων. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστά παράγει την απαιτούμενη λίστα των φαρμάκων ανάλογα με το ιστορικό του ασθενή, την πορεία της νόσου και μια σειρά από άλλους σημαντικούς παράγοντες.

η επιλογή του φαρμάκου

Είδη ναρκωτικών

Επιλογή φθηνή αλλά αποτελεσματική φάρμακα από προστατίτιδας βασίζεται στην κατανόηση των αιτίων της νόσου και τις εκφάνσεις της, ωστόσο, τις βασικές πτυχές της κάθε λίστα των φαρμάκων θα πρέπει να θεωρείται αντιβιοτικά και αντιφλεγμονώδη. Και, αν το τελευταίο μπορεί να είναι Γενικής φύσης, η αντιβιοτική θεραπεία πρέπει να προγραμματίζονται λαμβάνοντας υπόψη την εξουδετέρωση του συγκεκριμένου τύπου πράκτορα, που εντοπίστηκαν στις αναλύσεις.

Επιπλέον, οι θεραπείες μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια τέτοια φάρμακα κατά του προστάτη, όπως διάφορα αντιπυρετικά, αναλγητικά, διουρητικά, α-αναστολείς, αντισπασμωδικά, αντιανδρογόνα και καθαρτικά.

Να ταξινομούν τα ναρκωτικά, όχι μόνο για το σκοπό αυτό, αλλά σε μορφή ζήτημα:

  • εγχύσεις (ενέσεις): θεραπεία της φλεγμονής του προστάτη αδένα με τη βοήθεια ενέσεων δικαιολογείται, πρώτον, στην περίπτωση σοβαρή κατάσταση του ασθενούς απαιτεί την άμεση σταθεροποίηση. Κατά κανόνα, συμπυκνωμένο φάρμακο στην αμπούλα αραιωμένο για να αποκτήσετε μια λύση και, στη συνέχεια, χορηγείται ενδομυϊκά ή ενδοφλέβια έγχυση r;
  • υπόθετο: φάρμακα σε μορφή υπόθετο είναι συναφείς κατά την εκτέλεση προγραμματισμένης θεραπείας της χρόνιας προστατίτιδας ή ως φάρμακα για την πρόληψη της προστατίτιδας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, υπόθετα συνταγογραφούνται για την αύξηση της δραστικότητας, δεδομένου ότι η απορρόφηση των ουσιών από το βλεννογόνο του εντέρου παρέχει την καλύτερη διείσδυση στον προστατικό ιστό;
  • δισκία και κάψουλες: οι ναρκωτικών μορφές είναι το πιο κοινό πρότυπο σχήμα για την αντιμετώπιση της χρόνιας ή οξείας προστατίτιδας. Τα δισκία είναι εύκολο να δόση και σε μια περιοχή που βολεύει, οπότε τα περισσότερα από τα αντιβιοτικά, αντι-φλεγμονώδη και αντι-οίδημα (άλφα-αναστολείς ή αναστολείς της 5-άλφα-reductase) που έχουν εκδοθεί σε αυτή τη μορφή;
  • την ενστάλαξη: αυτό δεν χρησιμοποιείται τόσο συχνά στην προστατίτιδα μέθοδος θεραπείας, η ουσία της οποίας συνίσταται στην ενέσιμη χρήση ένα φαρμακευτικό διάλυμα μέσα της ουρήθρας ή της ουροδόχου κύστης χρησιμοποιώντας μια ειδική σύριγγα. Ο κύριος σκοπός του την ενστάλαξη – αποκατάστασης του κατεστραμμένου βλεννογόνου, την καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών και την καταστολή των φλεγμονωδών διεργασιών.
  • microclysters: μικρό κρύο κλύσμα μειώσει το τοπικό οίδημα, φλεγμονή και πόνο στον προστάτη αδένα, ενώ ταυτόχρονα μειώνουν διακίνηση ναρκωτικών στον ιστό. Στα τελικά στάδια της θεραπείας, και μετά την αποκατάσταση μπορεί να πραγματοποιηθεί μαθήματα mikroklizm με λύσεις που βασίζονται σε φυτικά παρασκευάσματα. Σε αρκετά μεγάλη κατακράτηση υγρών στον εντερικό βλεννογόνο απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του;
  • patches: μπαλώματα του δέρματος, όπως microclysters, ανατρέξτε στο βοηθητικό μέτρα για τη θεραπεία του προστάτη του σώματος, μάλλον, υποστηρίζοντας αποτέλεσμα, συμπληρώνοντας την πλήρη ιατρική θεραπεία.
το φάρμακο της μελέτης

Όταν επιλέγετε μια μορφή της δοσολογίας του φαρμάκου πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη, εκτός από την κατάσταση του ασθενούς, τις προτιμήσεις σας. Μερικοί ασθενείς έχουν προβλήματα με την κατάποση χαπιών, ενώ άλλοι υπόθετα του ορθού αντενδείκνυνται λόγω της παρουσίας των φλεγμονωδών παθήσεων της ορθοπρωκτικής περιοχής. Σημαντικό ρόλο παίζει επίσης από παράγοντες όπως η διαθεσιμότητα και το κόστος των φαρμάκων – δεν έχουν πάντα την ευκαιρία να πάρει μια γρήγορη και φθηνή θεραπεία για την προστατίτιδα, η οποία πρέπει να διαρκέσει λιγότερο αποτελεσματική ομολόγους τους.

Αντιβιοτικά

Η επιλογή των αντιβιοτικών απαιτεί μια επιλεκτική προσέγγιση, καθώς είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα φάρμακο, συντριπτική έναν συγκεκριμένο τύπο (ή τύπους) των παθογόνων φλεγμονώδης προστατίτιδα. Γιατί οι γιατροί μελέτησαν τα επιχρίσματα που λαμβάνονται από την ουρήθρα, τα δείγματα ούρων και προστατικού εκκρίσεις.

Είναι επιθυμητό να χρησιμοποιήσετε αντιβακτηριακά αντιβιοτικά έχουν βακτηριοστατική και βακτηριοκτόνο δράση, το φάρμακο όχι μόνο να εμποδίσει την εξάπλωση της μόλυνσης, αλλά να ενεργά να καταστρέψει τις επιβλαβείς μικροοργανισμούς.

Β-λακτάμης αντιβιοτικά, όπως οι αμινογλυκοσίδες, προτεραιότητα θα δοθεί σε μικρότερο βαθμό, παρόλο που είναι φθηνή. Σε αντίθεση με τις φθοριοκινολόνες και μακρολίδια, που χαρακτηρίζεται από την αδύναμη ικανότητα να διαπερνούν τον προστάτη αδένα ιστού και να δημιουργήσει την επιθυμητή συγκέντρωση της δραστικής ουσίας. Φθοριοκινολόνες είναι ισχυρό βακτηριοκτόνο ναρκωτικά, είναι σαφώς ανώτερη σε αυτήν την παράμετρο, σταματώντας την αναπαραγωγή των μικροοργανισμών, τα ναρκωτικά

Άλφα-αναστολείς

Αυτή η ομάδα φαρμάκων είναι ευρέως όχι μόνο για τον προστάτη, αλλά και στην περίπτωση της ΚΑΛΟΉΘΟΥΣ υπερπλασίας του προστάτη, και η αποτελεσματικότητά τους βασίζεται σε αποκλεισμό των α-αδρενεργικών υποδοχέων για την πρόληψη της επαφής τους με την νοραδρεναλίνη και αγωνιστές. Ως αποτέλεσμα, οι υποδοχείς στα αιμοφόρα αγγεία δεν λαμβάνουν αγγειοσυσταλτικό νευρικά σήματα, επιτυγχάνοντας έτσι την επέκτασή τους, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος..

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην ουρολογία είναι ενεργά χρησιμοποιώντας την εκλεκτική άλφα1-ανταγωνιστών που δρουν στο υποδοχείς στους ιστούς της ουροδόχου κύστης, του προστάτη και του ουροποιητικού συστήματος.

Μειώνοντας το οίδημα των ιστών, όχι μόνο βελτιώνει την έκκριση των τοξινών και υγρών αποβλήτων από το σώμα, αλλά και τονώνει όλο το ουροποιητικό σύστημα ανδρών, βοηθώντας να απαλλαγούμε από, μεταξύ άλλων, την ανικανότητα, και τη μείωση της στύσης.

Αντι-φλεγμονώδη φάρμακα

preet ναρκωτικά

Προστατίτιδα στους άνδρες που έλαβαν θεραπεία με μη στεροειδή αντι-φλεγμονώδη φάρμακα (Μσαφ/ΜΣΑΦ), που πληροί τις απαιτήσεις της απόδοσης, αλλά ταυτόχρονα και ασφαλές για το σώμα. Ο σκοπός αυτών των φαρμάκων είναι η καταστολή της φλεγμονής, η οποία έχει επηρεάσει προστάτη και, ενδεχομένως, των σπερματοδόχων κύστεων, λαιμό κύστη και την άπω του ουροποιητικού συστήματος.

Μετά την υποχώρηση των κλινικών εκδηλώσεων της φλεγμονής του προστάτη έδειξε ομαλοποίηση της κατάστασης του ασθενούς, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης της θερμοκρασίας του σώματος, να μειώσει τη διόγκωση του προστάτη αδένα, αφαιρώντας την απόφραξη του ουροποιητικού συστήματος και την καταστολή του πόνου στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Ορμόνες

Η χρήση του ορμονικά φάρμακα για τη θεραπεία της προστατίτιδας, θα πρέπει να επιτρέπεται μόνο αν εκτελείται μια χρόνια πορεία της νόσου, η οποία αντιβιοτικά, α-αποκλειστές και αντι-φλεγμονώδη φάρμακα δεν είναι σε θέση να ομαλοποιήσει ένα διαταράσσεται η ορμονική ισορροπία.

Ανάλογα με το σκοπό, ο ασθενής μπορεί να ανατεθεί ως ανδρογόνα που αυξάνουν το επίπεδο των αρσενικών ορμονών (της τεστοστερόνης) στο αίμα και τα οιστρογόνα που αναστέλλουν την παραγωγή της διυδροτεστοστερόνης που προκαλεί την ανάπτυξη των ιστών του προστάτη.

Όλα αυτά τα φάρμακα διατίθενται αυστηρά με ιατρική συνταγή, και θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο όπως κατευθύνεται από το γιατρό σας γιατρό, εσφαλμένη ή ακατάλληλη δοσολογία μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία του ασθενούς.

Ανοσορυθμιστές

Πολύπλοκη πορεία της οξείας προστατίτιδας επιδεινώνεται από την ανάπτυξη της ανοσοκαταστολής, η οποία μπορεί να αυξηθεί υπό την επίδραση της μια σειρά από αντιβιοτικά και άλλα φάρμακα. Για το λόγο αυτό, υπάρχει ανάγκη να ενισχυθεί η αντίσταση (αντίσταση) του οργανισμού έναντι των παθογόνων μικροχλωρίδα, η οποία πραγματοποιείται με τη χρήση Ανοσοδιεγερτικά.

Μην ξεχνάτε ότι το ανοσοποιητικό σύστημα, συμβάλλουν επίσης βιταμίνες α, C και Ε, έτσι ώστε οι ειδικοί συστήνουν να ενεργά τρώνε τα τρόφιμα που περιέχουν αυτές τις ουσίες σε μεγάλες ποσότητες.

Αναλγητικά

Παυσίπονα απαιτούνται συνήθως στα πρώτα στάδια της θεραπείας, όταν η θεραπεία δεν έχει ακόμη καταφέρει λειτουργικά για να βελτιώσουν την κατάσταση του προστάτη την οποία οι ασθενείς βιώνουν πόνο κατά την ούρηση, τις κινήσεις του εντέρου, κάθονται πάρα πολύ καιρό σε σκληρές επιφάνειες ή τη σωματική δραστηριότητα.

Κατά κανόνα, αρκετά αναλγητικά μέτριας ισχύος, που λαμβάνεται όπως ορίζεται μία έως τρεις φορές την ημέρα. Τα κεφάλαια αυτά έχουν μια ποικιλία από δομικά ανάλογά της (generics), και είναι κατασκευασμένα από πολλές ρωσικές και ξένες εταιρείες, αλλά οι γιατροί συμβουλεύονται να δώσει προτεραιότητα σε εγχώριες αναλγητικά για να μην πληρώνω πάρα πολύ για την μάρκα.

Μυοχαλαρωτικά

Από την τάξη των μυοχαλαρωτικών στην ουρολογία αποφάσισε να διορίσει αντισπασμωδικά φάρμακα που προάγουν τη χαλάρωση των λείων μυών σε κατάσταση σπασμού. Αυτή η θεραπεία είναι αποτελεσματική στην οξεία πορεία της προστατίτιδας που προκαλεί ακούσιος σπασμός των μυών του προστάτη και το σύνολο του πυελικού εδάφους.

φυτικά σκευάσματα

Πορεία εφαρμογής του αντισπασμωδικά είναι περιττό: αρκεί να τους πάρει σε μέτριες δόσεις κατά τις πρώτες ημέρες ή εβδομάδες της συνολικής θεραπείας. Επίσης, είναι αδύνατο να κάνουν κατάχρηση αυτών των φαρμάκων για την αποφυγή του κινδύνου δυσλειτουργίας των αντίστοιχων οργάνων και των συστημάτων του σώματος.

Λαχανικών

Βοτανικά φάρμακα που συνταγογραφούνται για προστατίτιδα είναι πιο συχνά Badami, που παράγονται με τη μορφή υπόθετα του ορθού, κάψουλες ή δισκία. Δημοφιλή αποσπάσματα που αποτελούν τη βάση των εν λόγω παρασκευασμάτων, το φλοιό από το Αφρικανικό δαμάσκηνο, ο καρπός της υφέρπουσα (ή νάνος) δέντρα. Χρησιμοποιείται λιγότερο συχνά, το εκχύλισμα του προστάτη αδένα των ζώων (βοοειδή). Υπάρχει επίσης μια ομάδα φαρμάκων όπως τα ομοιοπαθητικά φάρμακα για τη θεραπεία της φλεγμονής του προστάτη.

Για την πρόληψη της προστατίτιδας

Πρόληψη της προστατίτιδας απαιτεί, πρώτα και κύρια, να διατηρήσει έναν υγιή τρόπο ζωής, συμπεριλαμβανομένων τακτική σεξουαλική δραστηριότητα. Αλλά για τη διατήρηση του τόνου μπορεί να εφαρμοστεί σε μια ποικιλία των ναρκωτικών, κατά κανόνα, μιλάμε για συμπληρώματα διατροφής φυτικής προέλευσης. Όπως οι κατασκευαστές αυτών των Συμπληρωμάτων διατροφής δήλωσε την ικανότητά τους να βοηθήσουν με την αποδυνάμωση της λίμπιντο, ανικανότητα, στυτική δυσλειτουργία, και άλλες διαταραχές στο έργο του ανδρικού ουρογεννητικού συστήματος, να είστε προσεκτικοί για να τους πάρει, όπως προληπτικά διορθωτικά μέτρα για την προστατίτιδα.

03.03.2020